FORGOT YOUR DETAILS?

Haarlengte / Haarsoort

Om een haarwerk op maat zelf te ontwerpen maken we gebruik van een speciaal stappenplan. Ons stappenplan begeleidt u optimaal met het maken van de juiste keuzes die nodig zijn voor het samenstellen van uw haarwerk.

Stap 6: kies uw haarlengte en haarsoort

Als laatste stap kiest u de gewenste haarlengte en haarsoort van uw haarwerk.

Uw haarwerk op maat word standaard geleverd met 15 cm lang Remy haar.

Indien u het Remy haar langer wenst dan is dat mogelijk en betaald u een meerprijs van:

  • € 20,- voor 20 cm lengte
  • € 40,- voor 25 cm lengte
  • € 60,- voor 30 cm lengte

REMY HAAR

Hairlace4men gebruikt standaard voor de haarwerken 100% echt menselijk Remy haar afkomstig van 1 persoon. Alle haarschubben worden in dezelfde richting geknoopt om klitten te voorkomen. De haarschubben laten we intact zoals bij normaal gezond haar. Het haar is dan ook niet chemisch ontschubt zo bent u er zeker van dat het haar ook nog na het wassen zacht en gezond is. Remy haar ziet er goed uit, is goed te stylen en blijft heel lang mooi.

EUROPEES HAAR

U kunt ook kiezen voor een haarwerk op maat gemaakt met Europees haar. Europees geschubd haar op kleur is sterker, zachter en blijft nog langer mooi dan Remy haar. Ondanks de hoge inkoopprijs van Europees haar betaald u hiervoor bij Hairlace4men slechts een meerprijs van € 100,-. voor 15 cm lengte.

Indien u het Europees haar langer wenst dan is dat mogelijk en betaald u een meerprijs van:

  • € 150,- voor 20 cm lengte
  • € 225,- voor 25 cm lengte

Meet goed op of u deze extra haarlengte wel nodig heeft. In de praktijk bestellen 95 % van onze klanten een haarwerk met een standaard haarlengte van 15 cm.

Nu heeft u alle stappen doorlopen en bent u klaar om uw haarwerk te bestellen!

Ga nu verder met stap 7: Bestel uw haarwerk op maat

TOP