FORGOT YOUR DETAILS?

Bestelt u vandaag nog uw haarwerk op maat!

Haarwerk uit voorraad

U heeft besloten om een handgemaakt haarwerk te gaan nemen voorzien van echthaar maar heeft geen zin om daarop 8 weken te moeten wachten? Geen probleem wij kunnen direct een haarwerk binnen 1 tot 5 werkdagen leveren.

Hairlace4men heeft 4 soorten haarwerken op voorraad in diverse haarkleuren, deze systemen doen niet onder voor de op maat gemaakte haarwerken en zijn de oplossing voor een aankomend evenement of als u per direct om wat voor een andere reden dan ook een nieuw haarsysteem nodig heeft. Onze haarwerken uit voorraad worden geleverd met een haardichtheid van 100% – 110%, voorzien van 15cm echthaar in een standaardafmeting van 20cm breed en 25cm lang, u kunt deze dus zo op maat knippen indien dat nodig is en gebruiken.

Mocht u uw afmetingen wel weten maar u durft het niet aan om het zelf op maat te knippen dan kunt u dat tegen een kleine vergoeding ook door ons laten doen, we kunnen zelf al van tevoren het door u gewenste kapsel in het haarwerk knippen mocht u dat willen!

Natuurlijk kunt u met uw haarwerk uit onze voorraad ook altijd bij één van onze service punten terecht voor een professionele aflevering.

Bent u geïnteresseerd KLIK dan hier om direct een haarwerk uit voorraad te bestellen.

Toch nog vragen?? Mail ons dan (info@hairlace4men.nl) of bel met ons servicepunt 040-2028410

 

TOP