FORGOT YOUR DETAILS?

Haaruitval

Haaruitval bij mannen is niet te genezen. Een haarwerk op maat gemaakt is een mooie natuurlijke oplossing die u makkelijk zelf op uw hoofd kunt bevestigen. Een haarwerk van Hairlace4men is niet te onderscheiden van uw eigen haar.
De meeste voorkomende vorm van haaruitval bij mannen is de zogenaamde alopecia androgenetica. Deze erfelijk bepaalde haaruitval is geen ziekte. Het is een veel voorkomend verouderingsverschijnsel bij mannen boven de 30 jaar. Bij 80% van alle mannen met haaruitval is er sprake van alopecia androgenetica. Deze vorm van haaruitval wordt ook wel de klassieke mannelijke kaalheid genoemd. Het is vooral te herkennen aan de afnemende hoeveelheid haren op uw hoofd, opkomende inhammen en de kruin die steeds kaler wordt.

Afnemende hoeveelheid haren

Afnemende hoeveelheid haren

Opkomende inhammen

Kaler wordende kruin

Kaler wordende kruin

dht

Een haarzakje dat aangetast is door het DHT hormoon

Deze vaak erfelijke aanleg voor haaruitval wordt veroorzaakt door het DHT (dihydrotestosteron) hormoon, deze versnelt het groeiproces en kan de haarwortelzakjes doen verzwakken en afsterven. De haren zullen eerder uitvallen dan gebruikelijk met als gevolg dat de levensduur van een haar ingrijpend terugloopt soms zelfs tot slechts een jaar. De “normale” gemiddelde levensduur van een haar is twee tot vijf jaar. Hierna stopt het groeiproces en blijven de haren nog enkele maanden op uw hoofd aanwezig. Uiteindelijk vallen de haren uit en maken plaats voor nieuwe haren. Het haarzakje kan maar een beperkt aantal nieuwe haren produceren. De haren aan de zijkant en op de achterzijde van het hoofd zullen meestal blijven groeien omdat het hoofd hier ongevoelig is voor het DHT hormoon.

De meest gebruikte schaal voor mannen met haaruitval is door Dr. Hamilton ontwikkeld. Deze is later gemodificeerd door Dr. O’Tar Norwood.

hamilton-schaal

Als u dezelfde kaalheidsverschijnselen heeft als de modellen 3V, 4, 4A, 5, 5A, 5V, 6 of 7 in de Norwood/Hamilton schaal dan is een haarwerk op maat de perfecte oplossing voor u om uw kaalheid op een natuurlijke wijze te camoufleren.
Deze worden tegenwoordig zo mooi gemaakt dat niemand kan zien dat u een haarwerk op maat draagt. Het lijkt alsof het uw eigen haren zijn.
Wij bieden u de unieke mogelijkheid om zelf online in enkele eenvoudige stappen uw haarwerk op maat te ontwerpen.

TOP