FORGOT YOUR DETAILS?

Veel gestelde vragen

Een haarwerk op maat is niet aan leeftijd gebonden en kan dus door iedereen worden gedragen.

U kunt bij ons veilig en gemakkelijk betalen met Paypal of Ideal.

Is ons bestelsysteem voor u niet geheel duidelijk dan kunt u telefonisch of per mail om assistentie vragen. Onze haarwerkspecialist zal u graag begeleiden.

U ontvangt uw haarwerk op maat binnen 10 – 13 weken. We bieden ook de optie spoed levering tegen € 95,- meerprijs. U ontvangt het haarwerk dan tussen de 6 – 8 weken.

Voor vragen, opmerkingen of begeleiding kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice kunt u bereiken door een mail te sturen naar info@hairlace4men.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op per e-mail of telefonisch indien u dat wenst. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Omdat we een webwinkel zijn hebben we te maken met lage overheadkosten en zijn we in staat om u de beste kwaliteit haarwerken op maat aan te bieden voor een zeer lage prijs.

Als u naar ons uw huidige haarwerk toestuurt dan maken wij voor u exact hetzelfde haarwerk op maat voor een veel lagere prijs.

Hairlace4men werkt niet met contracten. Bij Hairlace4men bent u dan ook nergens aan verbonden.

Gezien het feit dat het maken van een haarwerk op maat 10 – 13 weken kan duren adviseren we altijd dat het beter is om de eerste keer 2 haarwerken op maat te bestellen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw haarwerk op maat dan heeft u er altijd 1 als reserve. Iedere haarwerkspecialist zal u dit adviseren.

Hairlace4men kan dit voor u doen en in principe zou elke gediplomeerde allround haar stylist(e) een haarwerk op maat moeten kunnen inknippen. Wij hebben eventueel ook voor uw kapper(ster) een korte simpele handleiding om een haarwerk op maat goed te kunnen laten aansluiten op uw eigen haar.

De ideale manier om zelf eenvoudig uw haarwerk te knippen is de HLM Cutter, nu ook verkrijgbaar bij Hairlace4men. Dit apparaat is het perfecte hulpmiddel om uw eigen haren en uw haarwerk in model te knippen en te stylen zonder dat er een kapper(ster) voor nodig is. Deze wordt geleverd met een duidelijke complete handleiding.

Met onze haarwerken kunt u gewoon douchen, sporten en zwemmen, kortom alles wat u nu ook gewend bent om te doen.

De natuurlijke haargroei word op geen enkele wijze belemmerd. Het eigen haar zal ook niet gaan uitvallen als u onze haarwerken op maat draagt.

Nee, onze haarwerken zijn gemaakt van luchtige en lichte materialen die voor een goede ventilatie zorgen. Zelfs bij hoge temperaturen zorgt dit voor voldoende doorlating van de lucht.

Als u voor het eerst een haarwerk op maat gaat dragen is het mogelijk dat u hier 1 a 2 weken aan moet wennen. Na deze periode zal het haarwerk op maat geleidelijk natuurlijker aanvoelen.

Voor deze informatie verwijs ik u graag naar onze pagina onderhoud en verzorging. Uiteraard moet u vooral heel zuinig zijn op uw haarwerk zodat u er lang plezier van heeft.

TOP