FORGOT YOUR DETAILS?

Bestelt u vandaag nog uw haarwerk op maat!

Haarwerk op maat

doorzichtige lace huidgaas

Doorzichtige lace (huidgaas) neemt de kleur van uw huid aan.

Een haarwerk op maat is een haar aanvulling op een superdunne doorzichtige montuur die naadloos aansluit op uw eigen haar en haarkleur. Het haarwerk bedekt precies het kale gedeelte van uw hoofd met (nieuwe)haren. Wij maken gebruik van echt menselijk haar.

Wij bieden keuze uit 4 soorten haarwerkmonturen allen gemaakt van diverse soorten lace (huidgaas). De belangrijkste eigenschap van dit materiaal is dat het doorzichtig is en ervoor zorgt dat je eigen hoofdhuid zichtbaar is. Dit zorgt voor een natuurlijk effect. Niemand zal dan ook kunnen zien dat u een haarwerk draagt.

Veel mensen zijn nog steeds van mening dat ze een haarwerkspecialist nodig hebben om hun haarwerk te laten onderhouden. Eigenlijk doet een haarwerkspecialist niets anders dan uw haarwerk in model knippen en daarna moet u om de 4 weken terugkomen om uw eigen haar te knippen. Verder moet u in deze vier weken het haarwerk zelf losmaken, wassen en vastzetten.

Omdat iedere geschoolde kapper het haarwerk en uw eigen haar in model kan knippen is het zeker voor u voordeliger om uw haarwerk op maat bij Hairlace4men online te bestellen. U bent bij ons veel goedkoper uit dan bij een haarwerkspecialist die vaak ook nog met verplichtingen en dure onderhoudscontracten werken.

Bevestigen en onderhoud van uw haarwerk

Onze haarwerken op maat kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen, afnemen en onderhouden. U kunt ze eenvoudig zelf bevestigen met dubbelzijdige tape (kleeft aan beide kanten) of vloeibare huidlijm. Bevestiging met speciale haarclips is ook mogelijk.
Een veel gehoorde negatieve opmerking is dat je een haarwerk altijd ziet. Onze haarwerken zijn onzichtbaar en dus in geen geval te zien. U kunt er gewoon mee douchen, sporten en zwemmen kortom alles wat u nu ook gewend bent om te doen.
Als u last heeft van haaruitval of kaalheidsverschijnselen dan is een haarwerk op maat gemaakt voor u de perfecte oplossing. Hairlace4men geeft u de mogelijkheid om zelf uw haarwerk op maat te ontwerpen! Stuur ons uw wensen en uw maten en wij maken een haarwerk precies op uw maat.

Wij bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Hairlace4men
TOP