FORGOT YOUR DETAILS?

Waarom Hairlace4men

1. Kwaliteit haarwerken

Hairlace4men gebruikt voor de monturen van de haarwerken alleen de beste materialen. Wij garanderen een product dat 100% natuurlijk oogt. Wij maken gebruik van monturen die gemaakt worden met een extra sterke mono lace, 100% super fijne lace top en front, super fijn lace en ultra super fijn lace. Het grote voordeel van onze lace monturen is dat ze doorzichtig zijn zodat men niet kan zien dat u een haarwerk draagt.
Veel haarwerkspecialisten verkopen lace front haarwerken, maar bij een lace front haarwerk is alleen de voorkant van het montuur voorzien van lace. Hairlace4men gaat een stap verder en biedt alleen monturen aan welke volledig gemaakt zijn van lace, daarom oogt een haarwerk op maat van hairlace4men zo natuurlijk en onzichtbaar.
Hairlace4men gebruikt voor de haarwerken op maat 100% echt menselijk Remy haar afkomstig van 1 persoon. Alle haarschubben worden in dezelfde richting geknoopt om klitten te voorkomen. De haarschubben laten we intact zoals bij normaal gezond haar. Het haar is dan ook niet chemisch ontschubt zo bent u er zeker van dat het haar ook nog na het wassen zacht en gezond is.
Remy haar ziet er natuurlijk uit en is gemakkelijk te stylen en het haar blijft heel lang mooi.

2. Kosten

Wij hebben als internet bedrijf lage vaste lasten, hierdoor is het mogelijk om de beste kwaliteit haarwerken aan te bieden voor de laagste prijs. Veel mannen betalen nu teveel geld voor een haarwerk omdat men vaak denkt dat duurdere haarwerken beter zijn. Laat ons u bewijzen dat dit absoluut niet waar is. Hairlace4men levert de beste kwaliteit haarwerken tegen de laagste prijzen. Bij Hairlace4men houden wij de prijzen bewust laag, omdat wij van mening zijn dat het voor iedereen mogelijk moet zijn een mooi haarwerk op maat te kunnen dragen.
U heeft wellicht al veel geld uitgegeven aan een haarwerkspecialist en u bent tot nu toe nog steeds teleurgesteld omdat uw verwachtingen hoger waren. Bij Hairlace4men kunt u eenvoudig zelf een haarwerk op maat naar uw wens ontwerpen voor de laagste prijs. Misschien draagt u nu een haarwerk waar u wel tevreden over bent maar waarvan u de kosten te hoog vindt. Stuur uw huidige haarwerk naar onze specialisten en wij maken een exacte kopie voor een betere prijs. Wij kunnen dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs leveren.
Bij Hairlace4men koopt u gewoon wat u nodig heeft en wanneer u dat nodig heeft.

3. Geen contracten

Hairlace4men heeft het beste met u als klant voor en daarom willen wij u niet binden door middel van dure contracten. Wij willen graag uw vertrouwen winnen door kwaliteit te leveren en u te voorzien van een goede klantenservice. Vaak proberen haarwerkspecialisten u te laten geloven dat u beter een duur onderhoudscontract kunt afsluiten terwijl u makkelijk uw eigen haarwerk zelf kunt bevestigen en onderhouden.

4. Service

klantenserviceUiteraard kunt u voor vragen of opmerkingen altijd contact per e-mail of telefonisch met ons service punt Tophaar opnemen. Onze service medewerkers ondersteunen en helpen u graag. Heeft u hulp nodig bij het maken van een mal of zoekt een gekwalificeerde specialist om uw haarwerk in model te knippen dan kunt u terecht bij onze 3 onafhankelijke service-punten.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

 

TOP